Over mij

MoreThanWords

Welkom bij Fred Homan Fotografie. Ooit ben ik begonnen met fotograferen met een analoge camera. Door mijn interesse in fotografie, ben ik mij er steeds meer in gaan verdiepen en heb diverse workshops gevolgd. Met de komst van de digitale spiegelreflex camera werd het makkelijker om te experimenteren met belichting en scherptediepte. Ook heb ik mij verder verdiept in de instellingen diafragma, sluitertijd en iso-waarde om zo nog meer het eindresultaat te kunnen beïnvloeden. Gedurende de jaren heb ik met name veel sportwedstrijden in beeld gebracht waaronder wielrennen, voetbal en schaatsen. Draag al vele jaren mijn steentje bij aan de website van voetbalvereniging Spirit ’30, de IJsclub van Hoogkarspel, Koningsdag, toneelvereniging de Rozeknop en tijdens de intocht van de Sint. Voor een impressie verwijs ik naar mijn portfolio waar naast Sport ook de categorieën Natuur, Landschappen, Portretten, Steden, en Mensen in beeld zijn gebracht. Een prachtige hobby die mij en anderen veel plezier schenkt.